• Waar iedereen zich thuis voelt
  • Samenwerken
  • Verantwoordelijkheid
  • Zelfstandigheid

Waar iedereen zich thuis voelt

Samenwerken

Verantwoordelijkheid

Zelfstandigheid

WIE ZIJN WIJ

M.R. Voorzitter
Mijn naam is klazien de vries-bijlsma moeder van luuk en Stijn. Dit is mijn 2e jaar als MR-lid en 1e jaar als voorzitter. Ik heb een enorme passie voor het onderwijs, zelf ben ik werkzaam als docent in het MBO, bij de Friese poort in Sneek en vindt dit het mooiste werk wat ik ooit heb gedaan. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig naar het basis onderwijs, vandaar mijn keuze om mij aan te melden voor de M.R. 

M.R. ouderlid
Mijn naam is Renzo de Rooij en ik ben de vader van Lauren (groep 2) en Dinand.
Eind 2015 heb ik mij aangemeld als M.R.-lid, ik heb dit gedaan omdat ik het belangrijk vind dat onze kinderen goed en passende onderwijs aangeboden krijgen.
Middels MR kunnen wij hieraan bijdragen en indien nodig bijsturen.

S.A.C. ouderlid
Mijn naam is Marit O'Connor-Verkerk, ik ben de moeder van Finn en ook van Owen maar hij heeft zijn basisschooljaren al enige tijd achter zich gelaten.
Omdat ik graag vanuit een adviserende rol betrokken wilde zijn bij het reilen en zeilen op school, heb ik zitting genomen in de School Advies Commissie toen daar een plekje vrij kwam. Als SACMR hebben we in de afgelopen jaren al veel zichtbare en minder zichtbare punten behandeld waaronder bijvoorbeeld de aanstelling van een nieuwe directeur, invoering van het continurooster en aanpassing van het schoolplein. Het is erg leerzaam om de processen in en rondom een basisschool vanuit deze rol te ervaren.

S.A.C. ouderlid
Mijn naam is Renée Dierick. Ik ben de moeder van Ties (groep3), Lotte (groep6), Frits (groep8) en Doortje (middelbare school). Ik heb eerst de kunstacademie afgemaakt en daarna de Pabo te doorlopen. Op het moment ben ik thuis actief en ben ik lid van de School Advies Commissie. Vanwege mijn achtergrond en kinderen in verschillende groepen denk ik een nuttige bijdrage te kunnen leveren aan onze school.

S.A.C. ouderlid
Mijn naam is Paulien Stollmeijer. Met 1 zoon op school en 1 die over een paar jaar naar school gaat, vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij het onderwijs wat mijn en andere kinderen aangeboden krijgen. Vanuit mijn rol in de schooladviescommissie probeer ik mee te denken, maar ook kritisch te zijn over de ontwikkelingen op school en onderwijsgebied. Thema´s als Daltononderwijs of passend onderwijs vragen om betrokkenheid en samenwerking met ouders. Ik merk dat leerkrachten het waarderen dat er betrokkenheid is vanuit de ouders. Samen houden we elkaar scherp. 

S.A.C. ouderlid
Jacoba lemmens: Ik ben getrouwd met Frans en samen met onze dochters Sally (4) en Freya (9) wonen wij in Wons. Mijn motivatie om mij bij de Schooladviescommissie aan te sluiten is dat ik graag meedenk met het onderwijs van mijn kinderen. Dit meedenken zet ik ook graag om in concrete acties voor de school. Hierdoor wordt de betrokkenheid op en de samenwerking met het Dalton onderwijs en de Sint Martinus school ook zichtbaar. 
 

St. Martinus     Ds. L. Touwenlaan 3, 8754 BP Makkum     t 0515 - 23 24 24      directie@martinusmakkum.nl